Over ons

De beste start voor je kindje

Wie is New Chapter Kraamzorg?

New chapter Kraamzorg is een familie bedrijf opgezet door moeder (Hanna) en zoon (Gregory). Sinds onze start in 2017 hebben wij het doel om alle toekomstige moeders te verwelkomen in ons kraamhotel, maar dit heeft nog even tijd nodig.

Om alle nieuwe ouders nu zo liefdevol en deskundig mogelijk te ondersteunen, hebben wij ervaren, professionele collega's  mogen opnemen in de New Chapter Familie die ons helpen om de missie te volbrengen. Samen zorgen wij ervoor dat je de eerst dagen van je nieuwe hoofdstuk de beste start mogelijk krijgt!

Missie

New Chapter Kraamzorg wil dat alle vrouwen zich zelfverzekerd en prettig voelen in de kraamperiode. Dat er aandacht is voor hun vragen en twijfels, goede medische controles en zorg voor de rest van het gezin.

Ons doel is dat al onze gezinnen tijdens en na de kraamperiode met vertrouwen en plezier voor hun pasgeboren baby('s) kunnen zorgen.

Een kindje krijgen is een unieke ervaring met vele ups en downs. Wij hopen dat we die ervaring nóg iets mooier kunnen maken met persoonlijke en professionele kraamzorg waarbij we er alles aan doen om 1 kraamverzorgende het gezicht te zijn tijdens je kraamperiode.

Visie

Iedereen beleeft de kraamperiode anders. Afhankelijk van de voorgeschiedenis, gezinssituatie en bevalling kan het een fijne, maar ook zware periode zijn.

Daarom vinden wij dat kraamzorg persoonlijk en betrokken moet zijn. Met professionele kraamverzorgenden die goede voorlichting geven, ouders kunnen geruststellen en tijdig ingrijpen als dat nodig is. Om dat te waarborgen zijn wij continu aan het ontwikkelen en professionaliseren.

We vragen onze gezinnen actief om feedback en nemen dat mee voor volgende kraambezoeken. Dankzij onze kleinschalige organisatie hebben we korte lijntjes en kunnen we terechte feedback ook snel implementeren. Dit betekent dat wij écht persoonlijk maatwerk kunnen bieden.

Wat wij bieden

Medische controles
voor mama

We houden jouw herstel van de bevalling goed in de gaten en geven advies bij pijn of ongemak.

Medische controles
voor je baby

Zorgvuldig controleren we of je baby goed ontwikkelt en groeit in de eerste dagen. Zo hoef jij je hier geen zorgen om te maken.

voeding

We helpen je met het geven van borstvoeding of kunstvoeding. Als de borstvoeding niet goed lukt staat onze vaste lactatiekundige voor je klaar.

Praktische tips

We geven je praktische tips en handvatten mee over hoe je de weken na de kraamperiode prettig maakt voor jou en je baby.

Emotionele ondersteuning

Voor beide ouders verandert er veel en dat zorgt voor de nodige emoties. Wij vinden niets gek en helpen jou er doorheen.

Zelfvertrouwen laten groeien

De kraamweek is geslaagd als jij na afloop zelfverzekerd voor je kindje zorgt en vertrouwen hebt in jouw vaardigheid als papa of mama.

Onze partners

Ook interessant

Kraamzorg

Wat doet de kraamverzorgende eigenlijk? Hoe ziet de kraamperiode eruit? We vertellen je graag meer over hoe we jou ondersteunen in de kraamweek.

Lees meer
Blij koppel

Intake

Voor de kraamperiode bespreken we je verwachtingen en wensen. We leggen je hier uit hoe dat gaat.

Lees meer
spaarvarken

Financiën

Kraamzorg wordt uit het basispakket van de zorgverzekering vergoed. maar er is ook een eigen bijdrage.

Lees meer