Hulpmiddelen

Makkelijk besteld via Duxxie

Kraamhulpmiddelen

Bestel hulpmiddelen voor de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Bijvoorbeeld een douchekruk, rugsteun, ondersteek en natuurlijk bedklossen. Nu bestellen, bezorgen wanneer jij wilt.

Takenpakket

New Chapter Kraamzorg heeft een samenwerking met Medipoint, de grootste aanbieder van zorg- en welzijnsproducten in Nederland. Medipoint biedt alle kraamzorghulpmiddelen aan die je nodig hebt tijdens en na je zwangerschap.

Voor goede zorg zijn er meestal een aantal hulpmiddelen nodig. Zo moet bijvoorbeeld je bed 80 cm hoog zijn, gemeten vanaf de vloer tot aan de bovenkant van je matras. Als je bed niet hoog genoeg is, kan je door middel van bedverhogers (bedklossen) dit verhelpen.

Je kunt bijvoorbeeld een kraamhulpmiddelen-pakket gratis aanvragen omdat deze wordt vergoed vanuit de basiszorgverzekering.

Het kraamhulpmiddelen-pakket bestaat uit:

  • bedverhogers/klossen
  • rugsteun
  • Ondersteun

Medipoint komt al je geleende hulpmiddelen in heel Nederland gratis thuisbezorgen en ophalen.
Uiteraard is er veel meer om uit te kiezen. Je kunt alle mogelijkheden direct bekijken en aanvragen middels onderstaande knop.

bestel via Duxxie

Ook interessant

spaarvarken

Financiën

Kraamzorg wordt uit het basispakket van de zorgverzekering vergoed. maar er is ook een eigen bijdrage.

Lees meer

FAQ

Vraag en antwoord? Hier vind je antwoord op de meest gestelde vragen.

Lees meer
Tip foto zwangere vrouw

Tips & Adviezen

Als je een kindje krijgt komt er veel informatie op je af. Je hebt vast allerlei vragen en er zijn veel keuzes om te maken.

Lees meer